menu

Plan ushqimor elite Keto dhe jetë e shëndetshme

Më afër se sa mendoni

Gati për të marrë kontrollin e shëndetit dhe mirëqenies tuaj ?

Kjo është platforma përfundimtare për këdo që dëshiron të fillojë një udhëtim me karbohidrate të ulëta dhe yndyrë të lartë drejt një jete më të shëndetshme dhe më të lumtur.

Nutricionistët tanë të përvojës projektuan një plan të përshtatur sipas nevojave dhe preferencave tuaja unike.

Me një shumësi të informacionit, burimeve dhe mjeteve në dorën tuaj, do të keni gjithçka që ju nevojitet për të kaluar në dietën keto dhe për të arritur suksesin.

Shembull i planit të përditshëm të menysë së juaj

Platforma jonë është projektuar për të ju siguruar të gjithçka që ju nevojitet për të arritur suksesin, plane të thjeshta për ushqim, receta dhe liste blerjesh të lehta për tu ndjekur.

Pavarësisht nëse jeni të rinj në dietën keto ose keni ndjekur dietën për një kohë të gjatë, platforma jonë në internet është zgjidhja perfekte për t'ju ndihmuar të mbani rrugën dhe të arrini qëllimet tuaja.

Application preview

Ç'TË MARR NË PLANIN TIM?

 • menu

  Plan dietor i personalizuar që mund të ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të shëndetit dhe peshës shpejt

 • exchange

  Mundësi për të zëvendësuar çdo pjatë

 • shopping

  Listë blerjeje e zgjuar dhe lehtësisht modifikueshme

 • easy

  Receta të lehta dhe të shpejta për t'u realizuar

 • happy

  Ju do të mund të lamtumisni lamtumirën dietave të shpejta dhe të mirëpritni një version më të shëndetshëm dhe të lumtur të vetes

 • support

  Ndihmë teknike në rast të problemeve me planin tuaj të Dieta Leet

Krijoni dietën për mua

SI TË POROSISNI?

Ndjekni 3 hapa të thjeshta

Regjistrohuni dhe zgjidhni një paketë

Regjistrohuni dhe zgjidhni një paketë

Paguani për paketën e zgjedhur

Paguani për paketën e zgjedhur

Kënaquni me planin tuaj të Menusë

Kënaquni me planin tuaj të Menusë

Zgjidhni planin

 • 2 javë

  $12.99

  $5.99

 • 4 javë

  $19.99

  $9.99

 • 8 javë

  $29.99

  $17.99

 • 16 javë

  $49.99

  $29.99

Rreth meje
Dhe një histori e shkurtër për LEET DIET

Si një koreografe dhe gimnaste aërore, gjithmonë kam qenë e interesuar për të mbajtur një stil të shëndetshëm të jetës. Dietat ishin hobi im, por nuk i pëlqyen vërtet derisa zbulova dietën Keto. Pas leximit të shumë librave mbi mënyrën se si funksionojnë trupat tanë dhe përfitimet e një diete me yndyrë të lartë dhe karbohidrate të ulëta, vendosa ta provoja. Nuk u ktheva më pas. Stili i jetesës Keto shpejt u bë pasioni im, dhe fillova të eksperimentoj me receta dhe plane ushqimore të reja. Në atë moment vendosa të ndaja njohuritë e mia me botën dhe krijova Leet Diet, një faqe interneti plot me receta shumë të shijshme miqësore ndaj Keto-s dhe këshilla të dobishme për këdo që dëshiron të adoptojë një stil të shëndetshëm të jetës.

Picture of me as ballerina and aerial artist